Nettbutikk     Nyheter      Kataloger      Salg -30% til -70%    

Personvernerklæring

 


Personvernerklæring

Binderi Design AS er opptatt av å ivareta ditt personvern og har omfattende tiltak, både tekniske og organisatoriske, for å ivareta sikkerhet og personvern. Binderi Design AS samler inn og behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning om datavern. Du kan alltid ta kontakt med oss ved spørsmål om personvern og personopplysninger ved å sende en e-post til:
post@binderi-design.no

 Behandlingsansvarlig

Daglig leder hos Binderi Design AS har ansvaret for kunderegisteret og for personopplysningene. Den daglige behandlingen og forvaltningen av kunderegisteret er delegert til selgere og kundebehandlere.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder; firmanavn, fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. Ved bruk av skjema i vår nettbutikken blir du bedt om å fylle inn alle felt som er nødvendige for å behandle henvendelsen din. Det er frivillig for de som benytter vår nettside å oppgi personopplysninger ved bruk av våre nettsider. Om du ikke ønsker å oppgi den nødvendige informasjonen på nettsidene kan du kontakte oss på tlf: 32 88 29 30 eller sende en e-post til: post@binderi-design.no

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker. Ved bruk av nettstedet vårt, godtar du installasjon og bruk av cookies. Binderi Design AS bruker informasjonskapsler fra analyseverktøyet Google Analytics. «Cookies» er en standard teknologi som de fleste nettsider benytter seg av i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne og gjør at vi kan se hva du legger i handlekurven og hvilket innhold som blir presentert for deg. Videre samler vi blant annet inn informasjon om navigasjon, tid for besøk og nettleserversjon med mer, dette for best mulig å tilpasse innholdet på vårt nettsted til deg som bruker. De fleste nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, osv.) er stilt inn til å godta cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies. Vi bruker ikke cookies til å samle inn personlig, identifiserbar informasjon om deg. Hvis du ønsker å deaktivere bruken av cookies, vil noen deler av nettstedet ikke fungere fullt ut. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette cookies ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det, benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk ved å kontakte oss på tlf: 32 88 29 30 eller sende en e-post til: post@binderi-design.no

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp, samt de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp. Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Vi bruker mobilt bedriftsnett fra Telenor som innhenter opplysninger fra 1881 ved innkomne samtaler. Denne informasjonen slettes fra systemet senest 30 dager etter samtale. Personopplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, e-post og kunderegister, regnskap, økonomi og fakturautsendelse lagres på egne servere som driftes av vår leverandøren Visma Mamut AS.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til vår samarbeidspartner Visma Mamut AS som er vår programleverandør. Binderi Design AS og Visma Mamut AS bruker alle rimelige forsiktighetsregler for å påse at medarbeidere, databehandlere og tredjepart som har tilgang til data om deg følger forpliktelser etter personvernlovgivningen.

Sletting av personopplysninger

Sekundærdokumentasjon vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år. Primærdokumentasjon vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Daglig leder fungerer som personvernombud, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

Binderi Design AS

Postboks 9524

3038 Drammen

post@binderi-design.no

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Kataloger
Salg
Betingelser
Messer
Ansatte
Kart
Personvernerklæring
Kontakt oss
Binderi Design AS
Postboks 9524 3038 DRAMMEN
post@binderi-design.no
T: 32882930